Kajak in Pals en Costa Brava | La Costa Golf & Beach Resort

Platja de Pals (Costa Brava) Spain +34 972 667 740 | Open van 15/03/24 tot 09/11/2024

  • activitats/caiac/caiac1.jpg
  • activitats/caiac/caiac2.jpg
  • activitats/caiac/caiac3.jpg

Kajakken aan de Costa Brava

Kajakken aan de Costa Brava

ONTDEK DE AUTHENTIEKE COSTA BRAVA EN HAAR ONGEREPTE BAAIEN

In deze zone worden er kajaktochten georganiseerd op open zee en op de rivier Ter. 

Activiteiten

Tocht op de rivier Ter

De rivier Ter ontspringt in ULLDETER, in de Pyrenese comarca Ripollés, in de buurt van het dorp Setcases en mondt uit in de Gola del Ter, tussen de dorpen Estartit en Pals. Er worden verschillende uitstapjes georganiseerd, zowel in moderne kajaks als in traditionele, Canadese kano's. Deze tochten kunnen worden gecombineerd met andere activiteiten: wandelen, fietsen of vogels spotten.

Tocht op de rivier Ter

Tocht op open zee

De Costa Brava staat bekend om zijn baaien en kreken, ideaal voor kajaktochten. Trek op ontdekking uit en treed in de voetsporen van de beroemde roeikampioen uit de jaren 50, Paul Fidrmuc, en zijn prauw “Don Tonto”.

Er worden zowel overdag als 's nachts kajaktochten georganiseerd vanaf het strand playa de Pals en vanuit het dorp L’Estartit. De tocht voert door het natuurpark van les Illes Medes en de kreek Cala Pedrosa naar de bekende rots Roca Foradada die, zoals haar Catalaanse naam doet vermoeden, een voor kleine boten bevaarbare geul vormt van de ene naar de andere kant van deze rotsvorming.

Een andere route vertrekt vanaf het strand playa de Pals, gaat naar het zuiden, passeert langs de kaap van Begur en voert langs de baaien van Aiguafreda en Aiguablava tot aan de beroemde “Cova d’en Gispert”.

WhatsApp