Ligging     · Contact     · T.+34 972 667 740

ON-LINE RESERVERINGEN


3 - 10 leeftijd

0 - 2 leeftijd
Geef de kinderen leeftijd:

*GEOPEND van 23/03/2018 tot 10/11/2018

mejorprecio

EEN PERFECT RESORT VOOR EEN UITSTAPJE NAAR DE COSTA BRAVA

La Costa Beach & Golf Resort ligt op enkele meters van het strand Playa de Pals in het hart van de Costa Brava en beschikt over één van de beste golfbanen van Europa. De golfbaan Golf Platja de Pals ligt in een magnifiek en eeuwenoud dennenbos en is de oudste golfbaan van de Costa Brava. Het resort bevindt zich in een natuurlijke omgeving, tussen Begur, Torroella en Estartit, waar u buitensporten kunt beoefenen, kunt wielrennen of kunt mountainbiken.

GESCHIEDENIS

Kort na de opening van Hotel La Costa in 1991, de familie Parera uitgenodigd voor de lunch op bekende journalist Carlos sentis en zijn vrouw, omdat ze goede vrienden van de familie waren.

Tijdens het diner in het gezelschap van het echtpaar Pérez llorca, herbeleefden ze de jarenlange vriendschap met mijn grootvader Pere Coll, en vertelden ze ons over hun bezoek in 1934, in het gezelschap van de schrijver Josep Pla en de schilder Josep Mª Sert, aan het landgoed Arenals de Mar waar zich nu het hotel bevindt.
De schilder Sert bewonderde lange tijd het landschap dat zich voor hem uitstrekte: het uitgestrekte dennenbos dat tot aan de zee reikte, het strand, de Medes eilanden en de groenglanzende rijstvelden die het Montgrí-Massief weerspiegelden. Hij zei tegen zijn vriend Pomaret die hem vergezelde:

“Het strand Platja de Pals wordt ooit het strand Platja de Parijs…”

Jaren later zal Josep Pla deze anekdote neerschrijven in de “Homenot”, het biografische portret dat hij aan Josep Mª Sert wijdt.

LUXUEUZE KAMERS

Het Hotel beschikt over 120 kamers waaronder 54 suites, met terras of directe toegang tot de tuin en uitzicht op het prachtige tropische zwembad, de golfbaan Platja de Pals of de zee. Er is ook een grote familiesuite beschikbaar die vier slaapkamers herbergt met elk een eigen badkamer. Alle kamers zijn voorzien van het comfort en de diensten van een 4-sterrenresort. De aangepaste inrichting zorgt voor een gevoel van rust en ontspanning in een vredige en gezellige omgeving.

 • OMGEVING

  In de omgeving van het Costa Beach & Golf Resort kunt u verschillende activiteiten beoefenen en samen met uw partner of gezin genieten. Tot de mogelijkheden behoren watersporten, ritjes te paard en partijtjes golf.

 • Het strand

  Het strand

  Het Costa Beach & Golf Resort ligt op enkele meters van het strand Platja de Pals. Tijdens het zomerseizoen wordt deze zone voorzien van een toegangspad voor personen met beperkte mobiliteit, douches en een reddingsdienst. De klanten van het hotel kunnen ligbedden en parasols huren tegen speciale prijzen.

 • De golfclub

  De golfclub

  In het Costa Beach & Golf Resort kunt u genieten van één van de beste golfbanen van Europa: Golf Platja de Pals werd gebouwd in 1966 en wordt omgeven door een eeuwenoud dennenbos dat in de lente en de herfst tegen de wind beschermt en in de zomer voor heerlijke schaduw zorgt zodat de golfspeler in optimale omstandigheden van zijn partijtje kan genieten.

INFRASTRUCTUUR

Het Resort biedt verschillende opties, aangepast aan elke gelegenheid: van een traditionele keuken met verse seizoensproducten, gespecialiseerd in rijstgerechten op basis van streekproducten, tot gevarieerde zomerbuffetten en verschillende bars voor een drankje. De verschillende zones zijn zo ingericht dat de gasten er in een ontspannen sfeer en het gezelschap van hun vrienden kunnen genieten van een heerlijke maaltijd of er meer formele bijeenkomsten kunnen organiseren.

Lees verder