Aanbiedingen Vakantie a Pals, Costa Brava

 • Geniet van 7 nachten voor de prijs van 5! Kinderen gratis

  Geniet van 7 nachten voor de prijs van 5! Kinderen gratis

  Vanaf 455 € per persoon

  Geniet van 7 nachten voor 5 met ontbijt. Lees meer over de optie om halfpension toe te voegen in het gedeelte services.

  Tweepersoonskamer voor 2 personen met ontbijt met mogelijkheid tot een kinderbedje.

  Junior Suite met ontbijt (minimaal twee volwassenen) en kinderen onder de 10 jaar gratis, in het laag- en middenseizoen. In het hoogseizoen 50% kinderen in bed and breakfast-arrangementen.

  Aanbieding beperkt tot beschikbaarheid en niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen. 10% BTW inbegrepen. Geldig in alle seizoenen, behalve de speciale.

 • Promotie 4 nachten betalen 3! Gratis kinderen

  Promotie 4 nachten betalen 3! Gratis kinderen

  Vanaf € 273 per persoon

  Geniet van 4 nachten voor de prijs van 3 met ontbijt. Lees meer over de optie om halfpension toe te voegen in de sectie services.

  Tweepersoonskamer voor 2 personen met ontbijt met mogelijkheid tot een kinderbedje.

  Junior Suite met ontbijt (minimaal twee volwassenen) en kinderen onder de 10 jaar zonder kosten, in het laag- en middenseizoen. In het hoogseizoen kinderen 50% op basis van logies en ontbijt.

  Aanbieding beperkt tot beschikbaarheid en niet combineerbaar met andere aanbiedingen. 10% BTW inbegrepen. Geldig in alle seizoenen, behalve de speciale.

 • Fietser Pakket: 1 nacht halfpension en een fietsenstalling dienst

  Fietser Pakket: 1 nacht halfpension en een fietsenstalling dienst

  Vanaf €99.50

  Fietser Pakket: een overnachting in half pension, minibocadillo en water mee te nemen en een fietsenstalling. Het hotel beschikt over een volledig uitgeruste fiets winkel aanbieden fietsenstalling, een workshop met onderdelen en gereedschappen, gespecialiseerde apparatuur verhuur, dus hoe verschillend Hotel des routes.

  Aanbod geldig volgens beschikbaarheid, lage en gemiddelde seizoen is niet geldig in het hoogseizoen en speciale.Aanbieding niet cumuleerbaar met andere promoties en onder voorbehoud van beschikbaarheid.