• activitats/platja/platja-de-pals.jpg
  • activitats/platja/vacances-platja-de-pals.jpg

Het hotel op het strand van Pals

110 jaar Playa de Pals aan de Costa Brava

Resort La Costa ligt op slechts enkele meters van het strand Platja de Pals. Met de sleutelkaart van uw kamer heeft u direct exclusieve toegang.

Mer informatie
Activiteiten

In de zeilschool

Zeilschool Pals-La Costa - Sportieve gasten kunnen bovendien verschillende watersporten proberen, zoals kanoën, zeilen, windsurf, paddle surf of Hobbie Cat. Voor de beginners is het altijd mogelijk enkele lessen te nemen. We raden u aan tijdig te reserveren. Dit geldt zowel voor de verhuur van het materiaal als voor de inschrijving voor de verschillende cursussen.

We raden u aan tijdig te reserveren. Dit geldt zowel voor de verhuur van het materiaal als voor de inschrijving voor de verschillende cursussen.

In de zeilschool

Havana Beach Club

Onze gasten kunnen niet alleen van het 4 km lange fijnezandstrand genieten maar ook van onze Havana Beach Club met terras op het strand gebruikmaken. Ze kunnen er terecht voor authentieke rijstschotels uit de streek en verschillende, mediterrane schotels.

In het hoogseizoen, van 15 juni tot 15 september, kunnen onze klanten er tegen een speciale prijs en op verzoek, ligbedden en strandparasols huren.

Geniet van het strand van Pals aan de Costa Brava

  • MUZIEKNACHTEN in La Costa elke week, met goede gastronomie en livemuziek:

  • Multisportief zomerprogramma

    Multisportief zomerprogramma bij Golf de Pals

  • Golf Open Class in Golf de Pals

    Elke dinsdag in juli en augustus

WhatsApp
ONZE GASTEN ZIJN ONZE BELANGRIJKSTE PRIORITEIT: INFO COVID19