Ligging     · Contact     · T.+34 972 667 740

ON-LINE RESERVERINGEN


3 - 10 leeftijd

0 - 2 leeftijd
Geef de kinderen leeftijd:

*GEOPEND van 23/03/2018 tot 10/11/2018

mejorprecio

VACATURES

  Wil je bij ons werken?

Stuur je gegevens en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Acceptatie van verwerking van persoonsgegevens volgens de wet op bescherming van persoonsgegevens
Wet op de bescherming van persoonsgegevens

In overeenstemming met de basiswet 15/1999 van 13 december over bescherming van persoonsgegevens, wordt u ervan op de hoogte gesteld dat de gegevens die verzameld worden via deze vragenlijst ingevoerd worden in een automatisch gegevensbestand, eigendom van het bedrijf BALADE S.L. Het doel van dit bestand is het aanbieden van de gecontracteerde dienst of de aangevraagde informatie. Het bestand is ingeschreven in het Spaanse bureau voor bescherming van persoonsgegevens.

De database beschikt over passende technische en structurele maatregelen om de integriteit en veiligheid van de ingevoerde persoonsgegevens te verzekeren.

De persoonsgegevens die via het onderhavige formulier verzameld worden, zijn onmisbaar voor het verlenen van de gecontracteerde dienst. Er zijn velden die verplicht ingevuld dienen te worden.

De gebruiker verklaart dat alle door hem of haar verstrekte gegevens juist zijn en verplicht zich tot het actualiseren van de ingevoerde informatie, zodat deze volgens waarheid de actuele situatie van de gebruiker vertegenwoordigt. De gebruiker is eveneens verantwoordelijk voor de waarachtigheid van zijn of haar gegevens en de enige verantwoordelijke voor eventuele conflicten of juridische stappen die het gevolg kunnen zijn van fouten in deze gegevens.

De gebruiker geeft middels de invoer van zijn of haar gegevens in het systeem uitdrukkelijke toestemming zoals bepaald in basiswet 15/1999 van 13 december over bescherming van persoonsgegevens.

De gebruiker wordt eveneens op de hoogte gesteld van de mogelijkheid tot uitoefening van rechten tot toegang, verbetering, annulering en tegenstand, in de termen zoals bepaald in de geldende wetgeving. Dit kan gedaan worden via een e-mail aan het adres info@resortlacosta.com, of via normale post aan Arenales de Mar, 3 PALS (Costa Brava) Girona – Spanje. Bij twijfel of geschillen kan de gebruiker zich ook richten tot bovenstaande adressen.