Ligging     · Contact     · T.+34 972 667 740

ON-LINE RESERVERINGEN


3 - 10 leeftijd

0 - 2 leeftijd
Geef de kinderen leeftijd:

*GEOPEND van 23/03/2018 tot 10/11/2018

mejorprecio

LIGGING

Bekijken in Google Maps

Av. Arenals de Mar, 3 PALS (Costa Brava) Girona - Spain
T.+34 972 667 740
F.+34 972 667 736
info@resortlacosta.com

Trace uw reisroutee

van Pals
10 minuten

van Girona
50 minuten

van Barcelona
1h 35 minuten

van Perpignan
1h 20 minuten
 • Vanuit BARCELONA

  Neem de snelweg AP-7 in de richting van Girona – Frankrijk (Francia).

  Vervolgens heeft u twee opties:

  Uitrit 9 – VIDRERES, richting STA. CRISTINA D’ARO-ST. FELIU DE GUIXOLS (C-35). Volg de weg in de richting van PLATJA D’ARO – PALAMÓS – PALAFRUGELL (C-31). U rijdt verschillende rotondes voorbij tot u er bij een komt (voorbij het dorp LLOFRIU waar borden staan naar rechts, in de richting van TORRENT- PALS.

  Of kies de optie

  Uitrit 6 - GIRONA NORD richting PALAMÓS - LA BISBAL D’EMPORDÀ . Volg deze weg (C-66) richting LA BISBAL D’EMPORDÀ en als u voorbij LA PERA bent, ziet u een afrit naar links, in de richting van TORROELLA DE MONTGRÍ- L’ESTARTIT – PALS . Volg deze weg, tot voorbij PARLAVÀ – SERRA DE DARÓ tot een rotonde waar u borden ziet naar rechts, in de richting van PALS - PALAFRUGELL.

  Als u uit FRANKRIJK komt via grensovergang La Jonquera, dan is uitrit 3 - Figueras Norte van de AP7 de beste optie. Neem de NII richting Figueres Padrosa en sla af bij het bord Figueres-L'Escala-La Bisbal. Volg de C31 in de richting van Verges, sla links af richting Torroella- Estartit. Als u bij Torroella komt, gaat u in de richting van Pals-Palafrugell.

 • De dichtstbijzijnde luchthavens in Spanje zijn die van Barcelona “El Prat” en Girona-Costa Brava in Vilobí d’Onyar www.aena.es. In Frankrijk is het dichtstbijzijnde vliegveld in Perpignan-Rivesaltes www.aeroport.fr. Vanaf deze luchthavens kunt u een auto huren of met taxi of bus verder reizen naar Pals. Neem voor meer informatie contact met ons op.

 • Als u met de trein komt, dan is het dichtstbijzijnde station FLAÇÀ. Met de hogesnelheidstrein is vanaf Frankrijk het station FIGUERES het dichtst in de buurt, www.renfe.com. Op deze stations kunt u een auto huren of met taxi of bus verder reizen naar Pals. Neem voor meer informatie contact met ons op.

 • Als u met de boot komt, ligt de jachthaven van Estartit op korte afstand: www.cnestartit.es Cruiseschepen en grote schepen komen aan in de haven van Puerto de Palamós: www.portsgeneralitat.org