Ligging     · Contact     · T.+34 972 667 740

ON-LINE RESERVERINGEN


3 - 10 leeftijd

0 - 2 leeftijd
Geef de kinderen leeftijd:

*GEOPEND van 23/03/2018 tot 10/11/2018

mejorprecio

MENU´S " Het beste hotel voor een bruiloft aan de Costa Brava. "

Het Costa Beach & Golf Resort is de uitgelezen plek voor uw bruiloft, evenement of bijeenkomst dankzij de unieke en geprivilegieerde ligging. Het resort ligt centraal aan de kust van de Costa Brava en voldoet aan alle voorwaarden voor de organisatie van uw evenement. Het resort biedt logement aan de genodigden en beschikt over alle nodige voorzieningen voor speciale feesten: muziek, animatie en bloemendecoratie, fotografen en kappers en schoonheidssalons.

 

Ruimtes

We beschikken over verschillende ruimtes waar u uw speciale dag kunt houden, of het nu een familiefeest betreft of een dagje uit met het werk. De Grote Zaal Empordá ligt in het midden van de tuin, in de buurt van het zwembad en heeft een capaciteit van maximaal 250 personen, een multifunctionele ruimte die uitgerust is voor zowel bedrijfsvergaderingen als banketten en galadiners. Een aangepaste ruimte die u naar eigen behoefte kunt aanpassen. Zo kunt u uw evenement bijvoorbeeld compleet maken met een aperitiefje buiten, zodat u van de tuin van het hotel of het zwembad kunt genieten.

 

Als u iets meer intiems en persoonlijks te vieren hebt, kunt u natuurlijk Mas Gelabert afhuren, een typische Catalaans landhuis uit de zeventiende eeuw, omringd door rijstvelden en de heuvels van Pals. In dit landhuis beschikken we over verschillende ruimtes en installaties waarin meerdere evenementen tegelijkertijd kunnen plaatsvinden.

 

Gastronomie

Een gepersonaliseerde keuken voor elk evenement.

Een kwaliteitskeuken met voor ieder wat wils. Het Resort heeft een uitgebreid aanbod aan aperitieven en gerechten zodat u zelf uw feestmenu kunt samenstellen.

La Costa Golf & Beach Resort biedt alle benodigde service voor de perfecte organisatie van uw huwelijk of banket. Zo nemen wij u alle zorgen uit handen: muziek, decoratie en bloemen, fotografen of de kapsalon of make-upservice van het hotel zelf.