Ligging     · Contact     · T.+34 972 667 740

ON-LINE RESERVERINGEN


3 - 10 leeftijd

0 - 2 leeftijd
Geef de kinderen leeftijd:

*GEOPEND van 23/03/2018 tot 10/11/2018

mejorprecio

WELKOM IN HET GOLFPARADIJS

Costa Golf&Beach Resort**** biedt u één van de beste golfbanen van Europa: Golf Platja de Pals. Deze baan ligt rondom het hotel en onze gasten kunnen gebruik maken van deze baan tegen bijzonder gunstige tarieven en reserveringsmogelijkheden.

GOLF PLATJA DE PALS

Met direct toegang vanuit de tuin van het hotel la Costa. Het wordt beschouwd als één van de meest prestigieuze golfbanen van Spanje. Volgens het prestigieuze tijdschrift Golf World International werd deze baan in november 2003 gekwalificeerd als één van de Top Ten van heel Spanje.

Aangelegd in 1966, de oudste aan de Costa Brava, met een typisch Brits ontwerp en een par van 73.

Vijf holes hebben een par vijf, er zijn negen holes met par vier en vier met par drie. Dit maakt dat dit de enige baan met 73 is in Catalonië, en een van de weinigen in Spanje.

Er zijn meer dan 70 bunkers, 3 meren en 6 holes met dog leg. Alle doorlopen worden omzoomd door eeuwenoude pijnbomen waardoor het spel bijzonder nauwkeurig gespeeld dient te worden. Hier kan de ervaren golfer al zijn ervaring kwijt met de drive, de irons, de approach en de put.

Speciale vermelding verdienen de holes 5 en 16 die elk 7 bunkers bevatten en waar het moeilijk is een par 5 te behalen. Op hole 12, 523 meter lang en handicap 1 is een birdie een kwestie van kracht en nauwkeurigheid. Hole 18 sluit ten slotte de baan af met één van de grootste greens van Catalonië, perfect gedefinieerd met bomen en bunkers.

El Golf Platja de Pals is talloze keren speellocatie geweest van de Pre-Qualifiyng School van de PGA.

De golfbaan biedt cursussen aan voor beginnende en ervaren golfers met oefenbanen, putting greens en een winkel met de beste merken.

Het clubhuis, met een duidelijke Engelse stijl en een bijzondere aantrekkingskracht, maakt van deze baan iets speciaals voor een dagje heerlijk golfen. Het terras is zeer aan te bevelen en in de “bar-cafetería” heeft het rijstmenu een lange traditie.

Golf Platja de Pals was onder andere speellocatie tijdens de volgende kampioenschappen:

1972
Spaans Open XLVI.

1978
XVIII European Golf Junior Team Championship.

1984
39º Spaanse profkampioenschap.

1989
Open de Cataluña Massimo Dutti 16º European Ladies Championship

1994
IV Open Catalonia Heineken ila Copa del Rei

1996
XVI European Ladies Team.

GOLFAANBIEDING