Ligging     · Contact     · T.+34 972 667 740

ON-LINE RESERVERINGEN


3 - 10 leeftijd

0 - 2 leeftijd
Geef de kinderen leeftijd:

*GEOPEND van 23/03/2018 tot 10/11/2018

mejorprecio

Het Costa Beach & Golf Resort is gecertificeerd door het BIKEFRIENDLY kwaliteitsmerk. Het BIKEFRIENDLY certificaat is een garantie voor de wielertoerist. Dit kwaliteitsmerk verklaart dat het Resort is voorzien van alle benodigde faciliteiten voor het beoefenen van de wielersport.

De installaties van het Resort beschikken over 2 gescheiden ruimtes om fietsen te stallen en hebben een totale capaciteit van 45 fietsen. De ruimtes zijn voorzien van individuele sloten voor zowel mountainbikes als racefietsen.

De eerste ruimte, met capaciteit voor 10 fietsen, is bestemd voor individueel gebruik, de tweede ruimte heeft een capaciteit voor 35 fietsen en is bestemd voor groepen.

De kleine werkplaats is voorzien van gereedschap, reserveonderdelen en een fietsenwasplaats. De vakantieganger kan er terecht voor een basis onderhoud.

Het hotel beschikt over kaarten en digitale media met interessante routes voor mountainbikes en racefietsen. De routes zijn gerangschikt volgens moeilijkheidsgraad.

De georganiseerde uitstapjes, het materiaalverhuur voor alle niveaus en leeftijden en de fietshersteldienst zijn mede mogelijk dankzij de verschillende overeenkomsten met onze lokale partners.

Het Resort beschikt over massagecabines en een team van fysiotherapeuten die gespecialiseerd zijn in sportmassages.

De keuken van het Resort beschikt over een uitgebreide kaart met menu's en picknicks die het gastronomische aanbod aanvullen.

Neem contact op met onze AMBASSADOR BIKEFRIENDLY via Info@resortlacosta.com